måndag 28 september 2009

Marilyn Manson

Sitter just nu och hör Marilyn Manson strömma ur byggarnas bergsprängare på ovanvåningen. Ganska passande musik att avreagera sig till, så rivningsarbetet går säkert bra. Innertaket är i princip helt borta nu, och de kvarvarande plankorna rasar ner en efter en här utanför.


Arma-goddamn-muthafuckin-geddon.

Hubba har inte återkommit efter att jag meddelade min nya syn på hur taket skall se ut. Hoppas han är med på vår nygamla idé. Apropå detta har Lukasz tipsat oss om ett bygge i Danderyd där det finns gammalt fint kutterspån att hämta. Det gäller bara att hitta ett lämpligt transportfordon, lasta det fullt med 250-litersäckar och en spade, åka till Danderyd och börja ösa.


Öppet och välventilerat.


Fin originaltapet, återfunnen någonstans långt
bakom allt annat.

Cylinderproblemet från igår skall förresten snart vara löst. Det var inte Bygglagret som gjort fel, utan någon på Göthes AB som hade misstolkat ordern. Göthes levererar tydligen låsen till Bygglagrets dörrar. Nu skall i alla fall rätt cylinder med nyckel vara på väg hit, tillsammans med ett returkuvert för den felaktiga cylindern. Vår oro för att få felaktiga altandörrar minskades härmed. Men visst, risken att det blir knas någonstans finns ju alltid.

Om bloggen inte uppdateras på ett tag beror det på att vi förmodligen blir bortkopplade från Internet snart. Vår kära bredbandsleverantör Bredbandsbolaget tycker nämligen att en sen inbetalning på knappt 180 kronor (jag skyller på det allmänna kaoset här hemma) är skäl nog att stänga av vårt bredband, skicka en tekniker för att fysiskt koppla ur alla sladdar i vårt kopplingsskåp här ute på gatan, och sedan låta oss vänta två till fyra veckor på att en ny (eller samma) tekniker skall koppla in samma sladdar för att aktivera allting igen.

Jag har försökt argumentera och säga att både vi och Bredbandsbolaget borde tjäna både tid och pengar på att urkopplingen inte genomförs, men de är mycket bestämda. Att jag sedan varit en god kund i nio års tid verkar liksom inte så viktigt.

Nåväl, om de envisas med att trilskas på det här sättet finns ju alltid YouTube att ta till för oss vanliga dödliga rättshaverister. Vi får väl se hur långt det måste gå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar